23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Livebilder direkt i operatörspanelen med KUKA.VisionTech

KUKA.VisionTech är ett komplett visionsystem med ett skräddarsytt gränssnitt för kameror, helt integrerat med robotens styrsystem.

Kukas nya system levereras med ett beprövat verktygsbibliotek som är branschstandard för repeterbara visionlösningar vilket gör det enkelt att konfigurera systemet.

KUKA.VisionTech är Kukas första visionsystem där allt är integrerat I robotens operatörspanel. Systemet löser uppgifter som robotguidning, kvalitetskontroll, läsning av standardiserade industrikoder etcetera.

– Vårt nya visionsystem är mycket smidigt att använda tack vare att all konfiguration sker direkt i en och samma SmartPAD, säger Joacim Lorentsson, nordisk försäljningschef på Kuka Nordic. Programmeringen görs direkt i WorkVisual.

Med KUKA.VisionTech är det möjligt att integrera upp till tre kameror per robot. Företaget tillhandahåller ett komplett system innehållande kamera, linser och kablage vilket möjliggör installation på Kukas samtliga robottyper på den nordiska marknaden.

– Vårt visionsystem är lätt att använda och operatörer ser livebilder från systemet i robotens SmartPAD, säger Joacim Lorentsson.

Visionsystemet är, enligt Kuka Nordic, en kostnadseffektiv mjukvara oavsett antal kameror som används i systemet. Hårdvaran som krävs för att köra mjukvaran sitter som standard i företagets KR C4-styrning.

KUKA Nordic AB
A Odhners gata 15
421 30 Västra Frölunda
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562540723

Kontaktperson

CA
Carola Andersson
Marknadsansvarig
+46 708327068 carola.andersson@kuka.com

Sänd till en kollega

0.047