23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny förpackning som stärker varumärkets marknadsposition

Valio, marknadsledare och producent av färska mejeriprodukter i Finland, gav RPC Superfos i uppdrag att ge förpackningarna till deras smörprodukter ett kvalitetslyft. Resultatet är lätt att upptäcka.

Som marknadsledare är det viktigt att leverera förpackningar av hög kvalitet. Valio Ltd. är marknadsledande inom mejeriprodukter i Finland och när mejeriföretaget beslutade att relansera den bredbara produkten Valio Oivariini®, riktades blickarna mot RPC Superfos. Förpackningsleverantören har utvecklat och tillverkat rätt förpackning för ändamålet. Tanja Virtanen-Leppä från Valio Ltd. arbetar på avdelningen för förpackningsutveckling och förklarar:

"Vi ser RPC Superfos som en erkänd leverantör av formsprutade plastförpackningar och vet att vi kan få en lösning med hög teknisk nivå från dem. Därför var RPC Superfos ett självklart val för oss när vi gick igång med att förbättra den förpackning som vi tidigare använda till Valio Oivariini®."

Lättare att känna igen på hyllan
Valio önskade att både modernisera förpackningen och samtidigt behålla en rad klassiska designelement som kännetecknar Valio Oivariini®. Målet var att bli mer synlig i hyllorna genom ett starkt visuellt uttryck och en tilltalande design.

"Resultatet är mycket tillfredsställande. Den nya förpackningen som utvecklats speciellt för oss är mer än enbart en ansiktslyftning. Vi sätter stort värde på lockets färgkodning liksom den speciella designen som gör det lätt att ta av och sätta på locket. De många möjligheterna till dekorationer i hög kvalitet tillför också ett ytterligare mervärde till vår produkt", säger Tanja Virtanen-Leppä och fortsätter:

"Både våra kunder och distributörer tycker att det nu är lättare att känna igen de olika varianterna på hyllan och därför har den nya skräddarsydda förpackningen infriat våra högt ställda förväntningar."

Den kundanpassade förpackningslösningen är resultatet av ett längre projekt, där nyckelmedarbetare från Valio arbetade i nära samarbete med teamet från RPC Superfos. Tanja Virtanen-Leppä säger:

"Vi har haft nöjet att ha en smidig projektstyrning med tydliga planer och tidsfrister samt en klar ansvarsfördelning."

Valio har investerat i en omfattande annonseringskampanj och i tv-reklam som stöd för lanseringen av Valio Oivariini® i den nya förpackningen. På så sätt stärker den nya förpackningen märkets position som nr 1 för bredbara produkter i Finland.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK43239511

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operations Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Sänd till en kollega

0.079