23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Lesjöfors hjälpte Filipstad bli årets tillväxtkommun

Lesjöfors Fjädrar i Filipstads kommun är ett av 640 svenska företag som fått en utmärkelse från Syna för att ha ökat omsättning, nyanställt och gått med vinst. Detta bidrog till att Filipstad utsågs till Bästa tillväxtkommun 2009.

Kreditupplysningsföretaget Syna utser varje år den kommun i varje län som haft den bästa tillväxten. Synas tillväxtindex baseras på företagens bokslut för föregående år och ju fler företag som går bra i kommunen, desto bättre placering. I Värmlands län knep Filipstad topplaceringen för 2009.

Synas diplom tilldelas företag som ökat sin omsättning, nyanställt personal och gått med vinst. Eftersom många företag drabbades hårt av den ekonomiska krisen i slutet av 2008, fick endast 640 av Sveriges 300 000 aktiebolag diplomet för Bästa tillväxt. Lesjöfors Fjädrar var alltså en av dessa.
- Jag är mycket glad för utmärkelsen och tycker förstås att det är väldigt roligt att vårt framgångsrika företag kan bidra till ortens utveckling, säger Björn Persson, vd för Lesjöfors Fjädrar.

Lesjöfors AB
Lagergrens gata 2
652 14 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560013251

Sänd till en kollega

0.047