23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nytt innovationscentrum gör det snabbare att utveckla nya plastförpackningar

Ett nytt avancerad utvecklingscenter hos RPC Superfos i Randers förkortar tiden från idé till prototyp. RPC Superfos Innovation Centre ger möjlighet att testa och vidareutveckla kreativa koncept till skräddarsydda plastförpackningar.

Gott om plats att utveckla kreativa idéer till plastförpackningar och möjlighet att prova dem praktiskt nästan genast. Det är kärnan i RPC Superfos nya Innovation Center i Randers med helt nya anläggningar och tekniker för att skapa kundanpassade förpackningslösningar av plast.

På så sätt är det aldrig långt från idé till prototyp. På innovationscentrumet finns robotar, maskiner och annan avancerad utrustning som gör det möjligt att ändra på förpackningens volym, form och mängd löpande under själva utvecklingsprocessen. Det ger en mer effektiv och flexibel utveckling av nya kundanpassade förpackningslösningar.

Snabbare hastighet till marknaden
De tillverkare som i slutändan ska sälja sina produkter i förpackningen kan diskutera resultatet på plats med specialister från RPC Superfos och göra eventuella finjusteringar tills den rätta prototypen är på plats. Benny Nielsen som är teknisk chef på RPC Superfos säger:

”RPC Superfos Innovation Centre ökar hastigheten till marknaden, just för att vi kan köra en testproduktion utan att för den skull behöva koordinera med våra vanliga produktionsanläggningar. Här kan våra kunder komma nära skapandet av deras skräddarsydda förpackningslösning för mat- eller icke-matprodukter. Vi är nu i full gång med att använda vårt innovationscentrum för att utveckla de bästa förpackningsidéerna tillsammans med våra kunder och är glada över att kunna stödja deras verksamhet.”

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK43239511

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operations Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Sänd till en kollega

0.062