23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Dispenseringssystem för batteriproduktion och PCB

Vectomix TC från DOPAG bearbetar värmeledande material

Bearbetning av värmeledande material kräver hög standard på doseringsteknologi. Materialen innehåller vanligtvis en stor mängd fyllmedel för att uppnå sin uppgift, nämligen värmeavledning. DOPAG erbjuder vectomix TC-doseringssystem med specialutrustning för behandling av sådana fyllda och slipande material. Inom elektro-rörlighet används det främst för produktion av batterier, men också för kapsling av kretskort eller sensorer.

Doserings- och blandningssystemet vectomix TC består av två kolvmätningsenheter, som finns i olika storlekar och som kan kombineras tillsammans. Denna modulstruktur möjliggör ett brett spektrum av applikationer såväl som variabla blandningsförhållanden och utgångsförhållanden. För behandling av värmeledande material är komponenterna utrustade med en speciell beläggning för att skydda dem mot starkt slitage och för att säkerställa en tillförlitlig prestanda.

En annan speciell egenskap är dess effektiva servokontroll. Båda doseringsenheterna har sin egen oberoende motor, som kan styras individuellt. Detta möjliggör en exakt kontroll av blandningsförhållandet. Dessutom kan utgångshastigheten också ändras under doserings- och blandningsprocessen, till exempel för att säkerställa en ren kopplingspunkt via en rampfunktion. Materialet kan appliceras i skott eller pärlform. Flera bilder resulterar i kortare cykeltider. 

Systemet har redan bevisat sig i många krävande produktionsprocesser, särskilt när det gäller hög processtillförlitlighet och reproducerbarhet. För varje applikation arbetar Scanmaster och Dopag nära med kunden för att hitta den lösning som exakt uppfyller kraven. Doserings- och blandningssystemet Vectomix TC kan också integreras i delvis eller helt automatiserade produktionsprocesser.

Vill du veta mer? Kontakta oss på info@scanmaster.dk eller läs mer på vår webbplats.

SCANMASTER

Scanmaster är Skandinaviens mest utvecklings- och serviceorienterade leverantör av unika doseringslösningar för alla industriella behov i rätt tid och kvalitet.

Du har behovet, vi har lösningen!

www.scanmaster.dk

ViscoTec Nordic ApS
Svogerslev Hovedgade 48,
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
VAT nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362

Kontaktperson

MSP
Mia Stenholm Pedersen
msp@scanmaster.dk

Sänd till en kollega

0.031