23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny bägare med speciell botten gör desserten klar för servering på nolltid

En ny prisbelönt dessertbägare med inbyggd serveringsfunktion från RPC Superfos gör det enkelt att servera en dekorativ pannacotta med fruktsås på en tallrik.

Valio Ltd., en ledande tillverkare av mejeriprodukter i Finland, har lanserat en ny pannacottadessert med fruktsås under märket Valio Eila®. Serveringsfunktionen i den här förpackningslösningen – som just tilldelats en Scanstar Award 2015 – var ett medvetet val redan i den första fasen av produktutvecklingen och kommer från RPC Superfos.

Bottnen bryts på tre ställen
Det speciella med den nya kundanpassade förpackningslösningen finns i bägarens botten. När folieförseglingen har avlägsnats vänder man bägaren upp och ned på en tallrik. Ett par lätta tryck på bottnen gör att den bryts på tre ställen så att luft släpps in och låter pannacottan och fruktsåsen lätt glida ut ur bägaren. På så sätt får man en serveringsfärdig dessert på några sekunder.

”Våra kunder kan med den nya bägaren enkelt och bekvämt njuta av pannacotta samtidigt som de får en estetisk matupplevelse. Bägaren från RPC Superfos är en innovativ lösning som på ett tydligt sätt förbättrar kundernas upplevelse. Vi är självklart också mycket stolta över att vår dessertbägare har belönats med en Scanstar Award 2015”, säger Juhana Pilkama, Packaging Development Manager hos Valio Ltd.

Mycket positiva försäljningssiffror
I projektet har det gjorts flera försök att hitta fram till precis rätt utlösningsmekanism. Om utvecklingen av bägaren säger han:

”Vi vände oss till RPC Superfos för att få en skräddarsydd förpackning eftersom vi har mycket goda erfarenheter av företaget. Valio har haft ett mycket fint samarbete med RPC Superfos. Det är dessutom mycket positivt att våra första försäljningssiffror är tre gånger högre än väntat”, avslutar Juhana Pilkama.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK43239511

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operations Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Sänd till en kollega

0.047