23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Teknisk säljare sökes till ebm-papst

Du kommer ingå i ett team som arbetar med industrikunder i hela Sverige och rapporterar till försäljningschefen i Stockholm.

Du kommer ingå i ett team som arbetar med industrikunder i hela Sverige och rapporterar till försäljningschefen i Stockholm. Placeringsort Stockholm alternativt något av säljkontoren i Göteborg eller Ljungby.

ebm-papst är ett världsledande och globalt företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av energieffektiva fläktar och elmotorer. Spetskompetens inom avancerad motorteknologi, elektronik och aerodynamik ligger till grund för vårt framgångsrika sortiment. Våra kunder finns exempelvis inom ventilation, kyla, värme, telekommunikation, elektronikindustri, automation, medicinteknik och fordonsindustri. Vi försöker alltid hitta den optimala lösningen för kundens applikation, ofta innebär det att vi utvecklar, producerar och levererar en fläkt eller elmotor som är anpassad speciellt för vår kund. Vår ambition är alltid ett nära och långsiktigt samarbete med kunden.

Dina arbetsuppgifter:
Nu förstärker ett av världens ledande bolag inom fläktar och elmotorer sin säljorganisation och söker därför en skicklig säljare. Du kommer utveckla befintliga relationer samt via uppsökande försäljning bearbeta en väldefinierad och noggrant kartlagd marknad inom industrisektorn. Våra kunder finns exempelvis inom ventilation, kyla, värme, telekommunikation, elektronikindustri, automation, medicinteknik och fordonsindustri. Du kommer att erbjuda kunderna marknadens starkaste varumärken av fläktar och elmotorer. Till din hjälp har du bl.a. en kompetent serviceorganisation och innesäljare. Du kommer ingå i ett team som arbetar med industrikunder i hela Sverige och rapporterar till försäljningschefen i Stockholm. Placeringsort Stockholm alternativt något av säljkontoren i Göteborg eller Ljungby. Annan lämplig ort i södra Sverige kan diskuteras.

Mer information om tjänsten och hur du ansöker här!

ebm-papst AB
Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561769513

Sänd till en kollega

0.047