23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Lagafors som klassponsor på Chark-SM 2016

Den 27/10 hålls Chark-SM i Eriksbergshallen i Göteborg, besök gärna vår monter nr 33 så visar vi det senaste inom rengöring och hygien.

Svenska Charkuterier
I Chark-SM utses Sveriges bästa charkuterier, vilket gör det enkelt för dig som konsument att välja produkter av högsta kvalitet.
Tävlingen är öppen för charkuterier som är tillverkade i Sverige och säljs på den svenska marknaden.

Fokus på kvalitet
Över 750 charkuterier tävlar i 16 olika produktklasser och fokus är helt på kvalitet. Charkuteriernas kvalitet bedöms enligt tydliga kriterier och av en kunnig domarpaneler.

Medaljen är en kvalitetsstämpel
Charkuterier av yppersta kvalitet belönas med guldmedalj. Av dessa utses sedan en Svensk Mästare i varje klass. Charkuterier som har fått något eller några poängavdrag vid bedömningen får silver eller brons. Produkter som inte är av tillräckligt bra kvalitet får ingen medalj.

Lagafors ställer återigen upp som klassponsor under kategorin "Rökt påläggskorv". Korvpojkarnas Charkuteri AB har tagit hem segern två år i rad i just denna kategorin så vi håller tummarna för den i år igen.

Den 27/10 hålls Chark-SM i Eriksbergshallen i Göteborg, besök gärna vår monter nr 33 så visar vi det senaste inom rengöring och hygien.


Hjärtligt välkomna!

Lagafors AB
Industrigatan 32
312 21 Laholm
Laholms kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562189596

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.033