23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Plasthink gör skillnad: nu kan kocken se varumärket

En plasthink från RPC Superfos ökar medvetenheten om ett spanskt varumärke för frysta skaldjur. Eftersom hinken används om och om igen synliggörs varumärket Premium Shellfish® långt efter att kocken har använt innehållet.

Det spanska företaget Original Gourmet som säljer frysta skaldjur använder nu en kraftig plasthink från RPC Superfos till humrar och pilgrimsmusslor under varumärket Premium Shellfish®. Plasthinken ersätter en förpackning av kartong. 

Hinken gör intryck
Marc Gordó Badia, entreprenör och vd för Original Gourmet, säger att den nya förpackningslösningen SuperCube® har uppenbara fördelar: 

”Tidigare blev våra produkter identitetslösa i samma ögonblick som de togs ur kartonglådan. En sådan förpackning har ingen potential att användas på nytt i köket. Nu fortsätter vårt varumärke Premium Shellfish® att vara synligt för kockar och kökspersonal, även efter att skaldjuren har använts i matlagningen. På SuperCube®-hinken syns vårt märke klart och tydligt och ger ett bra första intryck – dessutom förblir det synligt.” Han förklarar: 

”Hinkarna är mycket praktiska och används om och om igen. Den typen av återanvändning stödjer våra marknadsföringsinsatser och bidrar till att skapa och bibehålla medvetenhet om vårt varumärke bland kockar och deras medarbetare.”


Ny lösning för skaldjur
Original Gourmet använder en formsprutad, rektangulär SuperCube®-plasthink i två storlekar:

3,8 liter och 5,8 liter. Båda ger en stor obruten yta för dekoration och profilering och den avancerade in-mould labelling-tekniken ger ett perfekt och hållbart utseende.


”RPC Superfos lösning lever upp till alla våra förväntningar. Vi uppskattar att våra förpackningar är dekorerade med högsta kvalitet och att in-mould labelling-dekorationen är motståndskraftig mot repor och slitage. Våra kunder har gratulerat oss till hinken, som är en nyhet inom vår produktkategori”, säger Marc Gordó Badia. 

Rådgivning om övergång från kartong till plast
Han uppskattar samarbetet med RPC Superfos för övergången från kartonglådor till plasthinkar: 

”Redan från början fick vi fullt stöd från RPC Superfos och det är viktigt för ett litet företag som vårt. Vi har fått värdefulla råd om hur vi kan föra in den nya förpackningstypen i vår leveranskedja och samarbetet med RPC Superfos har hela tiden uppfyllt våra behov och garanterat perfekt timing.” 

De frysta humrarna och pilgrimsmusslorna kommer från Kanada och är 100 procent naturliga, vilda och hållbara. De säljs till en lång rad hotell och restauranger i Europa.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK43239511

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operations Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Sänd till en kollega

0.094