23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

EC-motor ger turboeffekt i unik lösning för mekanisk fettavskiljning i storkök

Energieffektiva och tysta TurboSwing från Jeven har en fettavskiljningsgrad långt högre än andra filter för storkökskåpor.

”Top ventilation for top chefs” är det motto Jeven arbetar efter och det har också resulterat i många innovativa lösningar för professionella storkök. Ett exempel är fettfiltret TurboSwing som har en helt unik avskiljningsteknik. TurboSwing lanserades på marknaden för drygt fem år sedan och väckte omgående ett mycket stort marknadsintresse. Ett problem i många storkök är att fettpartiklar hamnar i ventilationsaggregat och ventilationskanaler. Den stora nyheten med TurboSwing var att både små och stora fettpartiklar (ner till 4 m) för första gången kunde avskiljas effektivt från frånluften. Detta genom att den förorenade luften passerade genom en snabbt roterande separationsplatta som är behandlad med en smuts- och fettavstötande beläggning baserad på nanoteknik. Fettet kolliderar med plåten och slungas ut till en avskiljningskammare som sitter i ytterkanten. Fettet rinner ned i ett uppsamlingskärl och kan sedan enkelt tömmas ut via en ventil.

Hotell- och restauranganläggningen Hovs Hallar i Båstad är ett av de många professionella storkök som insett fördelarna med TurboSwing...

Läs hela artikeln här!

ebm-papst AB
Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561769513

Sänd till en kollega

0.062