23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kom och se vår nya större WeLoc Gripper säckförslutare under Interpack 2017 i Düsseldorf

Nya WeLoc Gripper 150 kan försluta större påsar och säckar än vår nuvarande populära WeLoc Gripper 100 klarar.

Det är tre år sedan senaste Interpack och nu är snart dags igen. Interpack är världens största förpackningsmässa och vi möter alltid mycket positiv respons i vår monter under den intensiva veckan. Mässan håller som vanligt på under 7 dagar och är i år den 4-10:e maj.

Ni hittar oss i monter nr. 72C44.

Välkommen att besöka oss för att se om det finns några förslutningsproblem vi kan hjälpa er att lösa.

Under denna mässa får ni chansen att se vår helt nya WeLoc Gripper 150, som är en större version av vår välkända WeLoc Gripper 100  Den nya klämman sväljer mer material och kommer att kunna försluta större säckar, där den nuvarande känns obekväm. Vår säckförslutare är redan en mycket populär produkt och den nya större säckklämman har samma funktionella och omtyckta design.

Vi räknar med att kunna lansera WeLoc Gripper 150 i både grundversionen WeLoc Gripper PA 150 och den detekterbara WeLoc POM 150 FD under hösten 2017.

I övrigt har vi ett väldigt brett sortiment med påsklämmor, som passar för att försluta era förpackningar. Vårt PA-sortiment  sätter standarden för återanvändningsbara förslutare. Där finns allt från en liten klämma för små påsar upp till en stor klämma, som kan linjeförsluta 32cm.

WeLoc - Weland M. AB
Dalsgatan 17
333 30 Smålandsstenar
Gislaveds kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562266436

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.063