23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Lagafors åtagande växer...

...i takt med att Vidinge Grönt utökar verksamheten

Vidinge Grönt är ett av Nordens mest snabbväxande livsmedelsföretag. Bolaget har på ett fåtal år blivit en ledande leverantör av sköljda och portionsförpackade sallader till dagligvaruhandeln – och har stora planer även framåt. Nyligen togs en ny produktionslinje för måltidssallader i bruk, där Lagafors fått förtroendet att installera en rengöringslösning som uppfyller högt ställda hygienkrav.

Landets modernaste anläggning
Sköljda och färdigskurna salladsprodukter blir allt populärare. Det märks i Norrvidinge strax norr om Lund där Vidinge Grönt huserar och har byggt upp Sveriges mest moderna tvätt- och förpackningsanläggning för sallader och grönsaker. Nu planerar man dessutom för fortsatt expansion och utbyggnad vilket väsentligt kommer att öka kapaciteten.

Vi har samarbetat sedan 2010
Den nuvarande verksamheten med salladsprodukter startades 2008 och Lagafors har bidragit till hygienlösningarna i många år. Samarbetet inleddes i samband med en första utbyggnad 2010. Idag har bolaget ett centralt rengöringssystem med satelliter runt om i anläggningen. Det betyder bland annat att all påfyllning av städkemikalier hanteras på ett ställe, vilket underlättar rengöringsarbetet ute i produktionen.
– Hygienen har högsta prioritet här hos oss och vi vill ge städpersonalen bästa möjliga förutsättningar, säger Ida Ahlbeck som är företagets kvalitetschef.

En sluss säkerställer hygienen
När Vidinge Grönt nyligen utökade sortimentet med en förpackningslinje för måltidssallader med pasta och proteiner, fick Lagafors förnyat förtroende.
Utöver att komplettera befintlig rengöringslösning levererade vi också en speciell tvätt som säkerställer hygienen i den nya produktionsmiljön. En sluss där all personal måste stanna till för att tvätta av händer och skor innan de tar plats vid bandet.
– Vi är väldigt nöjda med Lagafors, säger Ida, både med produkterna och med den löpande servicen. Dessutom är personalen proffsig och lätt att ha att göra med.
Och allting fungerar som det ska.
– Jag rekommenderar gärna Lagafors till andra. De kan livsmedelsindustrin och förstår de speciella kraven som råder i vår bransch. Att jobba med Lagafors känns tryggt, avslutar Ida, som redan har siktet inställt mot nästa utbyggnadsplan.

Lagafors AB
Industrigatan 32
312 21 Laholm
Laholms kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562189596

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047