23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Lagafors distributörsevent 2017

Mellan 15-18/5 välkomnade vi våra utländska distributörer till Lagafors.

De kom från länder såsom Costa Rica, Frankrike, Litauen, Uruguay, Spanien, Italien, Kroatien, Tyskland mm. för att tillbringa 2 härliga dagar tillsammans med oss.

Det var ett välplanerat tvådagars seminarium i syftet att utbyta erfarenheter, tankar, idéer och helt enkelt få möjligheten att lära känna varandra bättre. Denna gången hölls seminariet på Grimsnäs Herrgård i Småländska byn Skruv. Här fick alla chansen att presentera sig själva och sina företag men även genomgång och utbildning i Lagafors produktportfölj var en given punkt.

Givetvis hanns det med en hel del roliga aktiviteter där vi hade lite mer möjlighet till gemenskap såsom glasblåsning på glasbruket, flugfiske, lerduveskytte och gemensam matlagning som hölls tillsammans med Grimnäs Herrgårds personal. Aktiviteterna blev nya erfarenheter för dem och otroligt uppskattade.

Med facit i hand kan vi inget annat säga än att eventet var oerhört lyckat, lärorikt och värdefullt. Vi har inte bara skapat oss starkare band med våra kanaler ute i världen utan också skaffat oss vänner för livet.

Vi önskar alla våra distributörer hjärtligt välkomna tillbaka till oss.

Lagafors AB
Industrigatan 32
312 21 Laholm
Laholms kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562189596

Sänd till en kollega

0.063