23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Säkerställ era produkters höga standard med våra vitaminanalyser

Vitaminer är naturligt förekommande organiska föreningar som är nödvändiga för normal tillväxt och upprätthållande av viktiga kroppsfunktioner.

Man räknar idag 13 vitaminer som essentiella, livsnödvändiga. Dessa måste vi få i oss dagligen via maten eftersom kroppen inte själv kan producera dem.

Eurofins har lång erfarenhet av vitaminanalyser och bred kunskap inom området. Vare sig er produkt innehåller naturligt förekommande vitaminer eller tillsatta kan vi hjälpa er med rätt analys för kvantitet och kvalitet av vitaminer.

Eurofins erbjudande                                          
Eurofins har ett stort utbud av analyser, både av fettlösliga och vattenlösliga vitaminer, för kunder inom livsmedels- och kosttillskottsindustrin. Vi erbjuder analyser på såväl produkter med naturligt förekommande vitaminer som produkter där vitaminer tillsatts.

Eurofins online
Anslut dig till vår onlinetjänst så kan du på ett enkelt och smidigt sätt ta del av dina resultat samt beställa ur ditt sortiment av analyser.

Kontakta oss
Vill du veta mer, vänligen kontakta oss så tar vi tillsammans fram ett fullständigt kontrollprogram anpassat efter er  verksamhet.

salj.livsmedel@eurofins.se

Läs mer

Eurofins om vitaminer

Eurofins vitaminanalyser

Livsmedelsverket om vitaminer

Eurofins Food & Feed Testing Sweden AB
Sjöhagsgatan 3
531 40 Lidköping
Lidköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563362473

Kontaktperson

Karin Edvardsen
Marketing Communications Manager
karinedvardsen@eurofins.se

Sänd till en kollega

0.095