23948sdkhjf

Boxon förvärvar etikettföretaget BEAB

Förpackningsbolaget Boxon i Helsingborg fortsätter att växa genom förvärv av företag.
Med ambitionen och målet att ytterligare bredda sitt helhetserbjudande inom området förpackningslösningar, har Boxon förvärvat 70 % av det Boråsbaserade etikett- och systemföretaget BEAB, enligt ett pressmeddelande.

- Genom den här affären blir Boxon en bred aktör med ett unikt erbjudande till våra kunder”, säger Anders Yllfors, VD Boxongruppen. Med BEAB länkar vi ihop emballage, förpackningar och märkning till helhetslösningar som många kunder efterfrågar idag. Vi är stolta över att gå ihop med ett så välskött och framgångsrikt företag. Tillsammans med deras nuvarande ägare och ledning kommer vi att bygga ett ledande märknings-och spårbarhetskoncept för framtiden.

Med mångårig erfarenhet inom systemintegrerad etiketthantering blir Beab en viktig länk i Boxons verksamhet och kunderbjudande. Boxon erbjuder redan idag avancerad produktmärkning, såsom bläckstråle- och lasermärkning via sitt affärsområde Boxon Mark. Genom förvärvet av BEAB kommer affärsområdet för märkning och spårbarhet att öka med 85 Mkr till 150 Mkr.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078