23948sdkhjf

Santa Maria inleder samarbete med Tex Mex-guru

Santa Maria inleder ett samarbete med Mark Miller, världsauktoritet inom Tex Mex-köket.
Santa Maria inleder ett samarbete med Mark Miller. För Santa Marias del handlar samarbetet om att bredda kunskapsnivån, inspireras och utveckla nya smaker.

Upphovsman till tiotal restauranger
Mark Miller är idag upphovsman till ett drygt tiotal restauranger i USA, Australien och Japan samt författare till ett flertal, storsäljande kokböcker. Det är med denna mästare som Santa Maria, störst i Norden på Tex Mex-koncept, inlett ett samarbete.

– Vi är ständigt på jakt efter ny inspiration inom bland annat Tex Mex-köket, säger Peter Blomgren, Head of research and development på Santa Maria. Nu vill vi ta det ett steg längre för att utveckla nya smaker och tillagningssätt. Där kommer samarbetet med Mark Miller att vara av stor vikt i ett pressmeddelande.

Bra med ny kunskap
Mark Miller har gedigna kunskaper om råvaror och tillagningsteknik i de autentiska Tex Mex- och southwesternköken. Kunskaper som kommer att ge Santa Maria en fördjupad förståelse för dessa kök med sina särskilda råvaror, smaker och egenheter.

– Tillsammans kommer vi att aktivt arbeta för att vidareutvecklas kunskapsmässigt, fortsätter Peter Blomgren. Smak- och receptutveckling är högprioriterat på Santa Maria och resultatet av samarbetet med Mark Miller kommer att leda till mycket både för oss och för våra konsumenter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095