23948sdkhjf

Kryddstark doldis fyller 20 år – siktar på dubbla kapaciteten

Det började med en fabrik i Spanien, men förra året flyttades produktionen till Eskilstuna. Kryddföretaget Nordic Spice producerar 500 ton kryddor om året och är redo att dubbla produktionen. ”Vi ska växa smart”, säger vd:n Daniel Björk.
Bolagets ägare Ronny Ström startade Nordic Spice 2004, då med tillverkning i Spanien. Men i början av 2021 tog bolaget beslutet att flytta fabrik och tillverkning till nya lokaler i Eskilstuna. En av anledningarna till flytten var ett kommande generationsskifte.

– Redan året därpå byggde vi fabriken i vår fastighet för att inrymma produktionen. Dä...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Food Supply SE och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094