23948sdkhjf

Subway väljer Systemtext för skylt- och dekorlösningar

Systemtext har anlitats för att skylta upp Subways första drive-thru restaurang i Sverige.
Vid Spekerödsmotet i Stenugnsund, 40 km norr om Göteborg, byggs det för fullt för Subways första drive-thru restaurang i Sverige som kommer att öppnas i maj 2014. Nu har restaurangkedjan anlitat Systemtext för hantering av skylt- och dekorlösningarna till den nya restaurangen.

- Systemtext har ett brett sortiment på skyltning för våra restauranger med allt ifrån pyloner, fasadskyltning och fönsterdekor – allt med samma höga kvalitet. Kunskapen hos Systemtext hjälper oss och våra franchisetagare att både spara pengar samtidigt som vi maximerar synligheten kring våra restauranger, säger Ricky Simonsson ansvarig för Subways expansion i västra Sverige.

Tidigare har Systemtext levererat och monterat skyltar och dekor till ett tiotal andra Subway restauranger, bland annat i Göteborg, Västerås, Helsingborg och Halmstad.

Smörgåsjätten fortsätter att expandera
Den amerikanska snabbmatskedjan SUBWAY® som idag har 40 700 restauranger i 102 länder gick år 2011 om McDonald’s i antalet restauranger och blev därmed världens största restaurangkedja. Sedan 1999, då Sveriges första SUBWAY® restaurang startade har 128 restauranger öppnats i landet och målet är att före 2015 års utgång bli störst i Sverige med cirka 240 restauranger.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109