23948sdkhjf

Cefour satsar i Storbritannien

Ny partner och affärsmodell ska etablera Easy Wine Glass i Storbritannien.
Efter den nya styrelsens tillträde i oktober var en viktig uppgift att informera sig om, samt utvärdera Cefours försäljningsstrategi.
Det fastslogs ganska tidigt att en förutsättning för att på allvar kunna nå ut och få lönsamhet är att finnas närvarande på varje enskild marknad. Lämpligen genom ett bolag med en stark koppling till Cefour och vars verksamhet i huvudsak är inriktat på försäljningen av Easy Wine Glass. Därför inleder Cefour samarbete Bear Smyth Ltd, enligt ett pressmeddelande.

Engelsk bolag
Bear Smyth Ltd är ett ungt engelskt bolag som drivs av de båda ägarna Gerry Smyth och Björn Johansson. Björn Johanssons professionella bakgrund är inom snabbrörliga konsumentvaror främst inom mat och dryck och Gerry Smyth är affärsutvecklare med lång erfarenhet inom dagligvaru-handel, catering samt hotell- & resebranschen.

Ansvara för försäljning
Försäljningen av Cefours produkter är ämnad att bli kärnan inom bolagets verksamhet. Bear Smyth Ltd, kommer att ansvara för försäljning samt kundrelationer. Bolaget har redan initierat kontakter med relevanta nyckelpersoner inom deras befintliga kontaktnät.

- I tidigare samarbeten med större, traditionella vinimportörer har Cefour upplevt tröga processer i hela kedjan från Cefour till slutkund. Även de höga marginaler som importörerna normalt tar ut påverkar Easy Wine Glass möjligheter att konkurrera. För oss är det också viktigt att våra samarbetspartners arbete präglas av entreprenörsanda och en tydlig produktfokus. Med detta nya samarbete ser vi marginal-förbättringar, samtidigt som vi ändå lyckas uppnå ett mycket konkurrenskraftigt konsumentpris. Det nära samarbetet med Bear Smyth Ltd ger Cefour en helt annan närhet till slutkund och säljbolaget kommer indirekt att fungera som Cefours förlängda arm i kommunikationen med återförsäljare och slutkonsumenter”, säger Mikael Bergholts VD Cefour Wine & Beverage.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078