23948sdkhjf

Fredrik von Oelreich ny VD på Candyking

Fredrik von Oelreich blir ny VD och koncernchef i Candyking.
Fredrik von Oelreich har utnämnts till ny VD och koncernchef i Candyking Holding AB från och med den 1 mars 2014. Fredrik von Oelreich har varit ledamot i företagets styrelse se-dan 2010. Han efterträder David von Laskowski.

Fredrik von Oelreich var tidigare VD i Duni AB (publ) (2007-2012) och har dessförinnan haft en lång internationell karriär på Swedish Match AB.

– Fredrik har mycket god kännedom om Candykings verksamhet efter ett antal år i företagets styrelse, säger Jan Ohlsson, ordförande i Candykings styrelse i ett pressmeddelande. Hans huvuduppgift som ny verk-ställande direktör blir nu att fortsätta det pågående effektiviseringsarbetet samtidigt som han ska utvärdera bolagets tillväxtstrategi.

– Jag ser fram emot min nya roll på Candyking, säger Fredrik von Oelreich. Candyking är ett marknadsledande bolag som jag har haft möjlighet att följa på nära håll under ett par år. Det ska nu bli spännande att tillsammans med en stark ägare bygga vidare från en solid plattform med fokus på lönsam tillväxt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.098