23948sdkhjf

Lohilo väljer Alvestaglass

Lohilo väljer Alvestaglass som glasstillverkare.
Lohilo Proteinglass är en helt ny Svensk glassprodukt som lanseras i Sverige under augusti 2014.

- Allt började för ett par år sedan när jag hade varit och tränat och ville köpa en glass efter träningen, men allt jag hittade i glassdisken var socker, fett och kemikalier, och absolut inget protein. Då föddes idén om en proteinglass, en riktig glass med mindre socker och fett, och mer protein, som ett alternativ till proteinshakes, kvarg och keso. Men det skulle också vara en egentillverkad glass, gjord som glass ska göras, av bra råvaror och utan tillsatser av konstiga kemikalier, säger grundaren Donnie SC Lygonis i ett pressmeddelande.

Efter lång tids letande hittade Donnie till slut en glasstillverkare som både kunde och ville tillverka Sveriges första riktiga proteinglass.

- Alvestaglass har många års erfarenhet av att vara nytänkande inom glass, och när Donnie kontaktade oss och presenterade sin idé kände vi att han var nåt stort på spåren. Vi hade själva följt trenden med ökande protein i kosten en tid och såg detta som en möjlighet att skapa en helt ny glassprodukt, säger Dan Isaksson, Glassmästare på Alvestaglass.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078