23948sdkhjf

Jens Spendrup lämnar Spendrups

Mats Lönnqvist blir ny styrelseordförande i Spendrups Bryggeri.
Mats Lönnqvist tar nu över styrelseklubban efter Jens Spendrup, som efter 46 år på Spendrups lämnar sina uppdrag inom koncernen. Mats Lönnqvist har suttit i Spendrups styrelse sedan 2006.

Jens som nyligen fyllt 70 år, följer den Spendrupstradition som funnits länge inom bolaget att lämna Spendrups styrelse vid 70 års ålder. Jens kommer dock att fortsätta med sina övriga åtaganden inom Svenskt Näringsliv och för Stockholms filharmoniker.

– I hela mitt liv har jag levt och andats med vårt bryggeri, men nu är det dags att lämna över ansvaret till Mats Lönnqvist och Fredrik Spendrup och det känns riktigt bra, säger Jens Spendrup avgående styrelseordförande för Spendrups Bryggeri i ett pressmeddelande.

Mats Lönnqvist, född 1954, har lång erfarenhet från företag i olika branscher, såsom PostNord, SAS, Eniro, Esselte, Procordia och Pharmacia.

– Det är med stor ödmjukhet jag nu tar över ordförandeskapet på Spendrups, säger Mats Lönnqvist. Spendrups är ett oerhört intressant företag och bryggeribranschen är inne i ett spännande skede där intresset för både ölhantverket och dryckerna ökar hela tiden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094