23948sdkhjf

Salladsbaren väljer Bring Frigo

Salladsbaren väljer Bring Frigo som ny leverantör.
Salladsbaren i Sverige som står bakom framgångskonceptet Picadeli, självplock av sallad i butik, väljer Bring som ny leverantör. Bring Frigo kommer att hantera beställningar, lagerhållning, distribution och service till butik.

Picadeli har vuxit kraftigt sedan starten 2009 och konceptet finns nu i mer än 900 livsmedels- och servicebutiker i Sverige. Picadeli finns även på den finska marknaden och satsar på expansion i ytterligare länder.

- Vårt koncept med självplock av sallad i butik har tagits emot mycket väl både i butik och av konsumenter och vi ser goda möjligheter att fortsätta vår expansion på såväl befintliga orter som till nya marknader. För detta behöver vi en logistikpartner med ett helhetskoncept, god geografisk täckning, hög kvalitet och känsla för mat. Vi har valt Bring Frigo som kommer att ge oss rätt stöd i vår fortsatta expansion, säger Ragnar Landin, vd Salladsbaren i Sverige AB i ett pressmeddelande.

Helhetslösning
För att förse svenskar över hela landet med Picadeli-sallader kommer Bring att hantera beställningar, lagerhållning och slutligen distribution till de 900 butikerna. Bring Frigo väljs för sin helhetslösning och för sin kvalitet med rätt temperatur i alla led.

- Picadeli är ett spännande nytt koncept som har stor potential att växa. Vi ser fram emot att kunna bidra till Picadelis tillväxt både nationellt och internationellt med vår integrerade helhetslösning och med vår erfarenhet av tempererad livsmedelslogistik, säger Håkan Nilsson, vd Bring Frigo.

Uppdraget startar i januari 2015.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094