23948sdkhjf

Ny styrelseordförande på Löfbergs

Kathrine Löfberg tar över ordförandeklubban.
Kathrine Löfberg, 45, blir ny styrelseordförande i AB Anders Löfberg. Den 1 januari 2015 efterträder hon Anders Löfberg. Kathrine Löfberg har arbetat på ledande positioner inom företaget sedan 1999.

- Jag tar över som ett led i skiftet mellan den tredje och fjärde generationen Löfberg. Det är naturligtvis ett stort ansvar, samtidigt ser jag fram mot att få jobba mer strategiskt med vår långsiktiga utveckling tillsammans med styrelse, vd och företagsledning, säger Kathrine Löfberg i ett pressmeddelande.

Kafferosteriet Löfbergs bildades 1906 av Kathrine Löfbergs farfars far. Företaget ägs till 100 procent av familjen Löfberg och är idag ett av Nordens största rosterier. Företaget omsätter 1,5 miljarder med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland, England, Estland, Lettland och Litauen.

- De senaste åren har vi växt både organiskt och genom förvärv. Nu behöver vi konsolidera organisationen samtidigt som vi koncentrerar oss på fortsatt lönsam tillväxt, säger Kathrine Löfberg.

Kathrine Löfberg är 45 år och har arbetat på Löfbergs sedan 1999 då hon etablerade företaget i Norge. Efter det har hon bland annat jobbat som marknadschef och kommunikationsdirektör med plats i koncernens ledningsgrupp.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08