23948sdkhjf

Arvid Nordquist förvärvar Ekorrens Ekologiska

Arvid Nordquist förvärvar det ekologiska varumärket Ekorrens Ekologiska.
Arvid Nordquist förvärvar det ekologiska varumärket Ekorrens Ekologiska, som på sex år blivit marknadsledande inom ekologisk konfektyr med ett eget utvecklat sortiment och nytänkande koncept och förpackningsdesign.

Ekorrens Ekologiska grundades 2008 av Charlotte André och Erika Hillergren som drivit företaget sedan dess. Varumärket är nu i ett skede där större resurser behövs för att kunna ta nästa steg i utvecklingen. Efterfrågan från nya kunder och marknader är stor, inte bara i Sverige utan i hela Norden.

– Det är fantastiskt roligt att Ekorrens Ekologiska nu får rätt förutsättningar att utvecklas och att vi kan ta tillvara den potential vi ser på marknaden. Vi är stolta över hur vi lyckats etablera Ekorrens Ekologiska hittills. Nu ser vi fram emot att fortsätta bygga varumärket och sortimentet med nya och betydligt större resurser tillsammans med Arvid Nordquist, säger Charlotte André, grundare av Ekorrens Ekologiska i ett pressmeddelande.

– Förvärvet av Ekorrens Ekologiska ligger helt i linje med Arvid Nordquists fokus på långsiktigt hållbart företagande. Varumärket och sortimentet utvecklar dessutom vår position inom kategorin konfektyr, säger Håkan Ljungqvist, direktör på Arvid Nordquist.

Grundarna av Ekorrens Ekologiska kommer att fortsätta arbeta med varumärket och ha en central roll i dess fortsatta utveckling, samt vara en del av marknadsteamet på Arvid Nordquist.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078