23948sdkhjf

Ny VD för Findus har utsetts

Henrik Hjalmarsson är ny VD för Findus i Sverige.
Henrik Hjalmarsson, tillförordnad VD samt Kommersiell direktör på Findus Sverige AB, har utsetts till VD för Findus Sverige AB från och med 1:a september 2014.

Henrik började sin karriär på Findus 2006 och har sedan dess haft ett flertal befattningar inom främst de kommersiella delarna av företaget samt inom inköp och logistik. Han blev befordrad till Kommersiell direktör år 2013.

– Henrik har i sin roll som Kommersiell direktör spelat en viktig roll för Findus utveckling. Med sin kommersiella erfarenhet har han goda förutsättningarna för att bygga ett starkt och konkurrenskraftigt företag tillsammans med resten av organisationen. Jag är mycket glad över att Henrik har tackat ja till att leda Findus verksamhet i Sverige, säger James Hill, CEO för Findus Group i ett pressmeddelande.

- Det är med stor glädje och stolthet jag tar mig an rollen som VD för ett av Sveriges största livsmedelsföretag med ett fantastiskt starkt varumärke. Jag ser fram emot att tillsammans med mycket kompetenta medarbetare leda Findus till fortsatt framgång i en dynamisk livsmedelsbransch, säger Henrik Hjalmarsson, ny VD för Findus Sverige AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.127