23948sdkhjf

O´Learys startar ny restaurangkedja

Nu öppnar Boston Grill, en ny kedja från O´Learys Trademark.
O´Learys Trademark expanderar sitt restaurangerbjudande genom varumärket Boston Grill, ännu ett starkt koncept som erbjuds till befintliga och nya franchisetagare. Idag driver O´Learys Trademark den Bostoninspirerade sportbarkedjan O´Learys som grundades 1988 av krögarprofilen Jonas Reinholdsson. Kedjan har över 100 restauranger i elva länder och kursen är inställd på fortsatt tillväxt. Boston Grill är ett steg mot ett premiumsegment de kallar Casual Fine; avslappnat med en opretentiös och genuin matupplevelse.

- Det har länge funnits en önskan från befintliga franchisetagare och övriga parter på restaurangmarknaden att vi ska utveckla ett nytt varumärke. Med Boston Grill riktar vi oss till en bred målgrupp som älskar att umgås och samlas kring mat och dryck i en Bostoninspirerad miljö. Sporten är närvarande men inte vårt huvudtema. Menyutbudet skiljer sig från en traditionell O’Learysrestaurang då vi här erbjuder en anorlunda Bostoninspirerad meny där hav och land möts genom klassiska steakhouserätter och New England inspirerade fiskrätter. På Boston Grill möts våra gäster av av ett mer omfångsrikt öl- och vinsortiment med fokus på craft beer och en hel del ekologiska drycker. En ambition är också att använda ekologiska råvaror i så stor utsträckning som möjligt, säger Wilhelm Vintilescu, VD O’Learys Trademark i ett pressmeddelande.

Etableras internationellt
Expansionsplanen för Boston Grill är att inom fem år ha 15-20 restauranger i Sverige, förhoppningen är att även etablera varumärket internationellt. För O´Learys är det fortsatt fokus på Skandinavien och Europa, men en stark tillväxt väntas även i USA, Indien, Asien och Sydamerika.

- Vi är exalterade och mycket stolta över att få vara med och dra igång ett nytt koncept och varumärke tillsammans med O’Learys Trademark. Vi tycker att Boston Grill erbjuder något alldeles extra och här i Tele2 Arena trivs vi väldigt bra. Vi ser fram emot att vara med och öppna upp fler Boston Grill-restauranger runt om i Sverige, säger Henrik Hermansson, franchisetagare för Boston Grill.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078