23948sdkhjf

Bröderna Nilssons Kök köps upp

Scandza AS har förvärvat Bröderna Nilssons Kök.
Scandza förvärvar Bröderna Nilssons Kök. Bröderna Nilssons Kök är ett delikatessföretag som sedan 1928 har tillverkat kvalitetsprodukter för Sveriges livsmedelsbutiker. Sortimentet distribueras till butiker i hela Sverige och säljs via ICA, Coop, Axfood, Bergendahls, Netto och övriga grossister, samt på export till Europa.

- Bröderna Nilssons Kök är ett företag som passar väl in i vår portfölj av starka lokala varumärken och en lång tradition av hög kvalitet, säger Scandza ́s grundare Jan Bodd och Stig Sunde i ett pressmeddelande.

- Familjen Nilsson är glada att Scandza kommer in som ägare. Det öppnar nya möjligheter samtidigt som det stärker företaget och varumärket. Scandza står för samma entreprenörsanda och vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att utveckla Bröderna Nilssons Kök vidare, säger Patrik Nilsson, en av företagets tidigare ägare.

Scandza AS är en Nordisk livsmedelskoncern med en omsättning på ca 3 miljarder kronor. Scandza äger flera kända, starka varumärken inom livsmedel bl a Synnøve Finden, Sørlandschips, Karen Volf och Finsbråten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063