23948sdkhjf

Orkla storsatsar i Tollarp

Orkla har investerat i en ny produktionslinje i sin syltfabrik i Tollarp.
Det är den största enskilda satsningen i fabriken på tio år, enligt ett pressmeddelande. Orklas nya moderna produktionslinje för storköksprodukter ger kommuninvånarna och medarbetarna i Tollarp ökad trygghet, förbättrar arbetsmiljön och är ett välkommet kvitto på ledningens tro på verksamheten.

Så sent som i mars i år fattades beslut om investeringen. I april beställdes maskindelarna och redan nu är den igång. På linjen fylls sylt, marmelad, mos, gelé och kompotter i storpack till den svenska restaurang- och storköksmarknaden.

- Det var en pressad tidsplan, och visst fanns det utmaningar på vägen, men det gör det bara extra roligt att se den nya linjen köras för fullt idag. Det hade vi aldrig klarat utan våra engagerade och duktiga medarbetare här i Tollarp, säger Erik Wendel, platschef i ett pressmeddelande.

Ledningens förtroende och tryggare medarbetare är bara några av fördelarna. På linjen kan förpackningar i många fler former och storlekar än tidigare köras, som till exempel fyrkantiga hinkar. Dessutom innebär en så ny maskin smartare energianvändning och ökad effektivitet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078