23948sdkhjf

Ny chef för Scandi Standard Norge

Fredrik Strømmen blir ny chef för Scandi Standard Norge.
Scandi Standard rekryterar Fredrik Strømmen som ny Country Manager för den norska verksamheten. Fredrik kommer närmast från Orkla där han tidigare har varit CEO för koncernens kexverksamhet i Norge.

– Fredrik är en erfaren ledare med de rätta kvalifikationerna att stärka vår position på den norska marknaden. Uppdraget är att driva affären för vitt kött och ägg mot ökad tillväxt och lönsamhet. Vi är mycket nöjda med att knyta Fredrik till oss och jag är säker på att han tillsammans med Scandi Standards team kommer att skapa ytterligare värde i kategorin i tätt samarbete med våra kunder, säger Leif Bergvall Hansen, vd och koncernchef för Scandi Standard i ett pressmeddelande.

Tillträder nästa år
Fredrik tillträder tjänsten den 2 mars 2015. Den norska verksamheten producerar, marknadsför och säljer kyckling och ägg under varumärkena Den Stolte Hane och Vestfold Fugl. Man har tre produktionsanläggningar och 285 medarbetare.

– Jag ser fram emot att utveckla verksamheten vidare tillsammans med medarbetarna. Kyckling och ägg är kategorier på stark tillväxt och jag ser många möjligheter att utveckla detta vidare i samarbete med våra kunder, säger Fredrik Strømmen, tillträdande Country Manager för Scandi Standard Norge.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125