23948sdkhjf

Dunkin´ Donuts öppnar första sverigerestaurangen

Dunkin´ Donuts har nu etablerat sig på den svenska marknaden och öppnar sin första restaurang i Täby Centrum.
Efter ett intensivt arbete på rekordkorta 6 månader från det att en av världens största restaurangkedjor presenterade sin plan på att etablera sig i Sverige öppnar Dunkin´ Donuts sin första restaurang den femte december i Täby Centrum.

Fler restauranger under 2015
Öppningen i Täby Centrum kommer närmast följas av att ytterligare 6-8 restauranger etableras under 2015. Avtal har redan tecknats för en etablering i nya Mall of Scandinavia som slår upp portarna i Solna nästa höst och ett flertal citylägen i Stockholm är på gång.

- Vi är mycket glada över att kunna öppna i Täby Centrum som nyligen röstades fram som Sveriges bästa köpcentrum. Läget i Täby Centrum blir ett perfekt avstamp för vår fortsatta etablering säger Tommy Svensson, vd för Coffee & Brands Sweden AB som är franchisetagare för Dunkin’ Donuts i Sverige i ett pressmeddelande.

Genom Dunkin´ Donuts kommer Sverige att få ett roligt och spännande varumärke som förutom donuts, muffins, croissanter, bagels och sandwichs också erbjuder ett brett sortiment av drycker i olika former.

– Vi tror att många svenskar kommer att känna igen vårt koncept från utlandsresor och bli glatt överraskade när vi öppnar, fortsätter Tommy Svensson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094