23948sdkhjf

Christina Tillman till Coop Sveriges styrelse

Christina Tillman, tidigare vd för klädmärket Odd Molly har utsetts till styrelseledamot i Coop Sverige AB.
Christina Tillman blir styrelseledamot för Coop. Hon ersätter Bodil Eriksson som flyttat till USA på grund av nytt arbete.

Idag arbetar Christina Tillman med affärsutveckling och sitter i ett antal styrelser inom framförallt mode och handel, bland annat House of Dagmar, boozt.com, Wonderful Times Group samt Corem Property Group.

– Jag är mycket glad över att Christina har tackat ja till att bli styrelseledamot i Coop Sverige. Hon tillför ett gediget kunnande inom hela handelskedjan, från produktutveckling och varumärkesbyggande till försäljning, säger Anders Sundström, styrelseordförande i Coop Sverige AB i ett pressmeddelande.

– Coop är ett mycket intressant företag med djup förankring i den svenska folksjälen och som står inför stora och viktiga förändringar. Jag attraheras av utmaningen att vara med på den förändringsresa som Coop nu påbörjat genom den plan för framtiden som ledning och styrelse antagit. Och jag ser fram emot att få bidra i det viktiga arbetet att skapa ett ännu attraktivare, starkare och inte minst lönsamt företag, säger Christina Tillman.

Hela Coop Sverige AB:s styrelse består av Anders Sundström (ordf), Christina Tillman, Sven-Olof Kulldorf, Thomas Johansson, Ronnie Wångdahl, Lars Ericson och Annica Rutgersson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11