23948sdkhjf

Nya chefer på Fria Bröd

Fria Bröd har stärkt ledningsgruppen och satsar på framtiden.
Fria Bröd stärker ledningen med flera nyckelpersoner som en del i företagets expansions- och utvecklingsstrategi.

– I takt med ökad tillväxt ser vi behov av att stärka organisationen, säger Jeanine Ö. Holmgren, CEO på Fria Bröd AB i ett pressmeddelande. Vår ambition är att baka det bästa brödet och att sprida kunskap om celiaki.

Ny ledning
Fria har bland annat stärkt ledningsgruppen med Produkt- och kvalitetschefen Henrik Dahlquist, som tidigare haft ledande positioner på bland annat Tetra Pak och Santa Maria. Jimmy Olsson, bland annat tidigare VD på Geveko Industri AB, är Teknisk chef med ansvar för teknikutveckling, Kristian Medailleu, tidigare VD på Järnia och Sängjätten, är ny Marknadschef, och Lena Lågas, tidigare CFO på Creditsafe i Sverige AB, är ny Ekonomichef.

Fria har även anställt Katri Hautanen i rollen som Celiakispecialist.

– Näringsexpertrollen är viktig för Fria, säger Jeanine Ö. Holmgren. Fria är till stor del ett kunskapsföretag och ett av våra mål är att sprida information och öka kunskapen om celiaki och glutenkänslighet till både konsumenter och föreskrivande led. Katri Hautanen besitter en gedigen kunskap om celiaki och näringsfrågor. Hon kommer bland annat att arbeta med produktutveckling och utbildning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078