23948sdkhjf

Privab och Gray’s i nytt samarbetsavtal

Ett nytt samarbetsavtal har tecknats mellan Gray’s American Stores och Privab med syftet att nå ut till fler kunder inom servicehandeln.
Nu ökar Gray’s takten i servicehandeln också genom ett samarbete med grossisten Privab, som finns på 7 orter runt om i landet. Privab är leverantör till bl.a. Hemmakväll, där Gray’s gjort stor succé med sitt sortiment.

– Vi ser Privab som en stark partner när vi ska nå ut på ett mer effektivt sätt i servicehandeln där vi ser enorm försäljningspotential, säger Jonas Jacoel, Key Account på Gray’s i ett pressmeddelande.

40-tal produkter
Under kommande månaderna står Gray’s inför många intressanta produktlanseringar. Man har länge velat ha det amerikanska konceptet tillgängligt på Privab, som nu kommer lagerhålla ett 40 tal storsäljande produkter.

– Vi kan redan nu lova att storsäljande märken som Hershey’s, Tootsie Rolls, Baby Ruth Bars och Herr’s Chips blir en del av sortimentet för servicehandeln, säger Jonas Jacoel.

Samarbetet startar under vecka 48 vilket innebär att man kommer ser Gray’s produkter i hyllorna under slutet på november månad.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062