23948sdkhjf

Ny VD på Zone Systems

Den 20 januari 2015 blir JP Lyttinen ny VD på Zone Systems.
Zone Systems styrelse har beslutat att utse JP Lyttinen till ny VD. JP Lyttinen kommer senast från Canon där han arbetat som försäljningschef med helhetslösningar inom hårdvara, mjukvara och tjänster.

- Jag är mycket nöjd med rekryteringen av JP Lyttinen som vår nye vd. JP har erfarenhet av företagsstrategi, affärsutveckling och förändringsledning i entreprenörsdrivna företag, såväl i Sverige som internationellt. Detta tillsammans med spetskompetens inom marknadsföring och försäljning B2B gör honom ytterst lämpad att leda Zone Systems i en tid av snabba teknikskiften och ökad konkurrens, säger Adam Ådin, styrelseordförande i Zone Systems i ett pressmeddelande.

- Jag ser fram emot att tillträda posten som vd för Zone Systems! Det är ett bolag med gott varumärke och kunniga medarbetare, och som verkar på en marknad som erbjuder många spännande möjligheter. Mitt mål är att tillsammans med bolaget fortsätta stärka konkurrenskraften i vårt erbjudande och öka vår marknadsnärvaro. Jag är övertygad om att min erfarenhet kommer att vara en tillgång i arbetet, säger JP Lyttinen.

JP Lyttinen tillträder den nya posten som VD för Zone Systems den 20 januari 2015.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063