23948sdkhjf

Vitamin Well hoppas på Zlatan-effekt

Vitamin Well satsar på den europeiska marknaden och inleder samarbete med Zlatan Ibrahimovic.
Vitamin Well och Zlatan har skapat ett samarbete där Zlatan bland annat ska fungera som ambassadör för varumärket ute i Europa. Vitamin Well är ett svenskt bolag där all produktion och utveckling sker i Sverige. Syftet med ambassadörskapet är för Vitamin Well att komma ut på den europeiska marknaden i association till en person som har ett av sportvärldens starkaste varumärken och som verkligen gillar produkten.

- Vi är så klart oerhört glada över ha med Zlatan i vårt team. Vitamin Wells svenska ursprung är något som vi är väldigt stolta över och vad bättre då än att samarbeta med en levande svensk legend som Zlatan. Att han dessutom har en urban, smart och hälsosam profil gör samarbetet ännu mer självklart, säger Jonas Pettersson, VD på Vitamin Well i ett pressmeddelande.

Samarbetet kommer att lanseras i december och under 2015 kommer Vitamin Well och Zlatan genomföra flera aktiviteter tillsammans.

- Det ska bli enormt spännande att jobba ihop med Vitamin Well-teamet. Att hjälpa ett ungt, hungrigt och framför allt ett svenskt företag ut i världen känns som rätt utmaning för mig, säger Zlatan Ibrahimovic.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.924