23948sdkhjf

Grand Vodka Master för fjärde gången i rad

Skånska Purity Vodka erövrar The Grand Spirits Masters i London i kamp med hundratals av världens spritvarumärken
Purity Vodka blev sensationellt utsedd till bästa spritsort vid den stora internationella tävlingen The Spirits Masters i London. Detta är första gången någonsin som en vodkaproducent belönas med denna utmärkelse. Dessutom vann Purity Vodka titeln The Grand Vodka Master och blev därmed det första varumärket som belönats med denna prestigefyllda titel fyra år i rad.

Priserna tillkännagavs torsdagen den fjärde december i London vid årets Spirits Masters Award Ceremony.

- The Spirits Masters fortsätter att växa i betydelse och det tillkommer nya kategorier varje år. Det är ett nöje att utse Purity Vodka till The Grand Vodka Master även detta år. Att ha tilldelats priset för fjärde året i rad är en bedrift och ett verkligt erkännande av kvaliteten på deras produkt. Purity Vodka har dessutom tagit hem utmärkelsen Grand Spirits Master 2014 vilket stärker denna position ytterligare, säger Daisy Jones, redaktör på The Spirits Business i ett pressmeddelande.

- Storleksmässigt är Purity Vodka klart minst bland de varumärken som deltar. Men experterna dömer efter smak, komplexitet och fyllighet. Vårt långsiktiga arbete med att förfina varje detalj har betalat sig väl med fem Mastertitlar och närmare 100 segrar i internationella sprittävlingar. Nu är vi redo att ytterligare öka produktionen och ser fram emot att kunna möta den växande efterfrågan, inte minst på den internationella marknaden, säger Thomas Kuuttanen, Master Blender och grundare av Purity Vodka.
Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065