23948sdkhjf

KFC på ingång

Sveriges första KFC-restaurang öppnar under 2015 och NSP planerar snabb expansion på den svenska marknaden.
I februari skrev Food Supply att Kentucky Fried Chicken kommer till Sverige. Det blev klart efter att NSP fick rättigheterna av Yum! Brands att lansera snabbmatskedjan i Sverige.NSP har nu fått alla avtal på plats för att börja bygga Sveriges första KFC-restaurang på Stortorget i Malmö. Restaurangen beräknas öppna den månadsskiftet juni/juli 2015.

- Den här typen av etableringar tar alltid sin tid. Först måste vi hitta ett lämpligt läge och sedan börjar processen med att få tillstånd från alla berörda parter. I Malmö kunde vi korta av processen genom att konvertera en av våra befintliga restauranger till en KFC, säger Morgan Jallinder, VD på NSP i ett pressmeddelande.

Fler restauranger väntar
Lanserings- och etableringsarbetet följer plan och NSP har kommit långt i arbetet med att hitta attraktiva city-lägen i såväl Stockholm som Göteborg.

- Vi arbetar för närvarande med ett 10-tal intressanta lägen, så när vi väl öppnat de första KFC-restaurangerna är förutsättningarna goda för att årsvis kunna rulla ut 4 till 6 KFC-restauranger i Sverige, avslutar Morgan Jallinder, VD på NSP.


Läs mer om: KFC
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063