23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Boalts Bröd flyttar produktion

Specialbageriet i Osby flyttar produktionen till Sölvesborg och öppnar dörrarna till Sveriges största smörgåstårtbottenbageri under januari 2015.

Boalts Bröd har det senaste året brottats med kapacitetsproblem, därför förvärvades ett nedlagt bageri i Sölvesborg. Bageriet har under hösten fått genomgå en omfattande renovering samt en rad investeringar i produktionslokalerna. Produktionen kommer att startas upp under v. 3 i Sölvesborg.

- Just nu arbetas det för fullt med att flytta maskiner och få det sista på plats och det blir en utmaning att nu försöka fylla produktionen, säger Christian Nilsson, VD på AB Boalts Bröd i ett pressmeddelande.

Idag har bageriet har 12 anställda. Christian Nilsson säger vidare att han räknar med att bageriet kommer generera fler arbetstillfällen under 2015.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063