23948sdkhjf

Nytt segment ska lyfta Martin & Servera

Martin & Servera satsar på nytt segment och utökar inom café och bageri.
Martin & Servera är redan en av marknadens största leverantörer av mat, dryck och utrustning till restauranger och storkök, men satsar nu på att utöka affären inom kundsegmentet café och bageri. Sortimentet har breddats med specialprodukter för café och bageri, skriver Martin & Servera i ett pressmeddelande. Specialistsäljare har utbildats för att bättre förstå behov och verksamhet hos kundsegmentet.

- Det här är en långsiktig satsning för Martin & Servera, säger försäljningsdirektör Lars Sundberg, och vi är glada att kunna presentera en riktigt bra helhetslösning för den som driver café, konditori eller bageri.

Utbildningsverksamhet
Martin & Servera erbjuder också en komplett utbildningsverksamhet. Bara under våren 2015 kan Martin & Serveras GastroMerit hjälpa till med ökad kompetens inom café och bageri.

- Nu kan kunderna på café- och bagerisidan med trygghet vända sig till oss. Vi har det de behöver. Och vi förstår deras behov oavsett om det gäller produkter, tjänster, service eller utbildning, säger Lars Sundberg, försäljningsdirektör.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111