23948sdkhjf

Burger King expanderar med hjälp av Rasta

Burger King fortsätter växa på svenska marknaden och ingår nu ett samarbete med Rasta för att etablera flera nya restauranger i landet.
Det framgår av ett pressmeddelande från hamburgerjätten.

Rasta tecknar ett franchiseavtal med Burger King Scandinavia, där de i starten kommer att öppna två Burger King restauranger innan sommaren 2015.

Dessutom är det i planer på att öppna minst sex restauranger i kombination med Rastas redan etablerade nätverk av vägkrogar i Sverige, under de kommande tre åren.

– Vi har ambitiösa planer för tillväxt på den svenska marknaden och avtalet med Rasta ser till att vi får möjlighet att starta upp ett antal nya restauranger på platser där vi vet att det finns en väl etablerad kundbas, säger Robert Nes, Koncerndirektör Umoe Restauranger, ansvarig för Burger King Scandinavia.

– Vi ser en stor potential i Burger King, och deras produkter i kombination med våra redan etablerade erbjudanden. Detta kommer tilltala framför allt våra yngre gäster och barnfamiljer, kommenterar. De flesta av nyetableringarna kommer att samlokaliseras i befintliga Rasta anläggningar och vi kommer att investera cirka 50 miljoner kronor under de kommande tre åren, säger Dan Tervaniemi, vd Rasta Sverige AB.
Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.084