23948sdkhjf

Coca-Cola bjuder in till speed-dating

Under sommaren går produktionen på högtryck i Coca-Cola Enterprises fabrik i Jordbro. För att möta produktionstoppen behöver cirka 100 sommarjobbare anställas och rekryteringen sker genom speed-dating.
Coca-Cola Enterprises Sverige är den största privata arbetsgivaren i Haninge Kommun med drygt 800 anställda, varav ungefär 650 jobbar i Jordbro. Under våren får företaget ett stort antal ansökningar från personer som vill ha sommarjobb på fabriken eller lagret. Det framgår av ett pressmeddelande från företaget.

– För att få möjlighet att träffa så många som möjligt av de som söker sommarjobb hos oss bjuder vi in till speed-dating. Vi har gjort detta under de senaste åren och det är ett effektivt sätt för att hinna träffa så många bra kandidater som möjligt, säger Linnéa Hansson, rekryterare, på Coca-Cola Enterprises Sverige.

Under en timme får sex kandidater träffa sex olika representanter från Coca-Cola Enterprises. Speed-daten avslutas sedan med en rundtur i fabriken så att alla kandidater får en inblick i produktionen och hur lagret fungerar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079