23948sdkhjf

Ny chef för HKScan Asia

Juha Yrjönen till ansvarig för den asiatiska organisationen.
HKScans mål är att etablera en stark närvaro i Asien som specialister på nordiskt kött. Efter företagets beslut att skapa ett lokalt försäljningsbolag i Hongkong utsågs Juha Yrjönen till ansvarig för den asiatiska organisationen under startskedet. Yrjönen är baserad i Hongkong och rapporterar till Jukka Nikkinen, EVP på Away from Home.

Med sin över 25 år långa erfarenhet från Asien tar Yrjönen, enligt ett pressmeddelande, med sig värdefulla kunskaper om den lokala marknaden till HKScan.

Enligt HKScans strategi ska verksamheten i ett inledningsskede växa i Hongkong, och därefter på övriga marknader i Fjärran Östern som Singapore, Korea och Japan. I Kina kommer lokala försäljningsbolag att bildas så snart som de slutliga godkännandena från myndigheterna är klara så att exporten kan komma igång.

”Nu har vi ett unikt tillfälle att erbjuda rent och säkert nordiskt kött som producerats under hållbara former på den asiatiska marknaden”, säger Jukka Nikkinen, EVP, Away from Home, i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11