23948sdkhjf

Cefour får stororder

Cefours distributör har tecknat ett treårigt avtal med jättearenan SSE Hydro i Glasgow.
Cefour Wine & Beverage AB har fått en beställning från samarbetspartnern och distributören Bear Smyth Ltd, som i sin tur tecknat ett treårigt exklusivt avtal med SSE Hydro i Glasgow – en av världens mest besökta inomhusarenor.

Cefour och Bear & Smyth har ett ömsesidigt avtal gällande försäljning och produktion – bland annat för marknaden i Storbritannien. Den aktuella beställningen, på cirka 100 000 kronor samt avtalet med SSE Hydro, ger Bear Smyth exklusiv rätt till leveranser av fyllda, emballerade vinglas under hela avtalsperioden. Cefours leveranser till SSE Hydro kommer att ske under Bear Smyth´s varumärke "House".

– Vi är mycket glada över att vårt samarbete med Bear Smyth ger utdelning i form av denna prestigefyllda order från SSE Hydro, säger Henrik Sundewall, vd för Cefour, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Arenamarknaden är ett prioriterat område för Cefour, och det är en starkt erkännande av Cefours koncept att vi får möjlighet att leverera till en av världens nyaste och största arenor, säger Henrik Sundewall.

SSE Hydro arena invigdes i Glasgow 2013 och rankades, redan 2014, som världens näst mest besökta arena. SSE Hydro har över 1 miljon besökare varje år, och har sedan invigningen även rankats som en av världens bästa inomhusarenor i ett flertal olika bransch-sammanställningar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.127