23948sdkhjf

Foodtruck för hundar gör succé

Nu kan hundarna också få mat från en centralt belägen matvagn.
Fler och fler food trucks dyker upp i takt med att sommaren gör sitt – något sena – intåg. Men hundmatstillverkaren Wonderboo tar det ett steg längre och startar en matvagn för hundar.

I företagets pressmeddelande kan man läsa att: ”Små hundar följer sina ägare överallt och lever ett socialt aktivt liv på språng där resor, mat, mode, design och hälsa står i fokus".

– Vi drog igång konceptet för cirka två veckor sedan och responsen har varit överväldigande. Folk är ju mycket positiva till bra hundmat och vi erbjuder den bästa hundmaten av svensk oxe, men också design, service och distribution, berättar Carolina Gahn, marknadsansvarig på Wonderboo, för Food Supply.

Hundmaten serveras, portionsförpackad, ur små kartonger med ett lock som kan lyftas av för att lägga maten i, och en medföljande påse som man kan servera vatten ur.

Än så länge håller den lilla gröna food trucken till i centrala Stockholm. Men kunderna kan också få maten – som dessutom finns på menyn på ett antal hundvänliga krogar i huvudstaden – hemlevere­rad i Stockholmsområdet.

– Vi vill vara motsvarigheten till vanlig hundmat som Nespresso är till vanligt kaffe, avslutar Carolina Gahn.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078