23948sdkhjf

Picard öppnar i Göteborg

Den franska livsmedelskedjan Picard etablerar sig i Göteborg.
Det blir den första butiken utanför Stockholmsområdet. Picard, som specialiserar sig på frysta matvaror, kommer under oktober öppna butiker i Sundbyberg och Sollentuna medan det första butiken i Skåne slår upp dörrarna i Malmö i mitten av november. Det enligt ett pressmeddelande.

Picard, som funnits i Sverige sedan 2013 har som målsättning att öppna mellan 70 och 80 butiker i Sverige under de kommande fem åren. Storstäder och universitetsstäder prioriteras.

Frysmatsföretaget fortsätter sin snabba expansion under hösten och har idag 4 butiker planlagda innan jul. Den 3e september öppnar kedjan sin första butik i Göteborg, centralt placerad på Kungstorget. Detta är Picards första butik utanför Stockholmsregionen, därefter följer butiksöppningar centralt i Sundbyberg och i Sollentuna centrum under oktober månad. Kedjans första butik i Malmö öppnar i mitten av november.

Picard-koncernen har drygt 1 000 butiker fördelade i Frankrike, Belgien, Luxemburg och Sverige varav 900 finns i hemlandet Frankrike.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063