23948sdkhjf

Hon tar över PR-ansvaret på Max

Fredrika Fredmark tar över som PR-ansvarig på hamburgerkedjan när PR-chefen går till OKQ8.
— Fredrika har varit på plats hos oss hela våren som konsult och vi är väldigt glada över att hon nu har tackat ja till en fast tjänst som PR-ansvarig. Med sina gedigna erfarenheter kommer Fredrika att förstärka såväl vårt pro-aktiva PR-arbete som vår hållbarhetskommunikation, säger Christoffer Bergfors, vice vd Max Hamburgerrestauranger, i ett pressmeddelande.

Hon tar över rollen som PR-ansvarig efter att Alexandra William-Olsson tackat ja till att bli kommunikationschef på OKQ8.

Fredrika Fredmark har tidigare jobbat med kommunikation på Friskolornas Riksförbund och varit konsult på PR-byeråerna JMW och Westander.

— Jag är otroligt stolt över att ha fått det här jobbet. Max är ett av Sveriges mest intressanta företag och dessutom kommer jag in i ett spännande läge med en stark tillväxt både i Sverige och internationellt. Max är ett familjeföretag som präglas av ett starkt entreprenörskap med sunda värderingar och genuint engagemang. Jag ser fram emot att få vara med på Max fortsatta resa, säger Fredrika Fredmark i en kommentar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062