23948sdkhjf

McDonalds värvar stjärnkrögare

Johan Jureskog ska vidareutveckla hamburgerkedjans gourmetkoncept.
Johan Jureskog driver två av Stockholms mest kända krogar, AG och Rolfs Kök. Nu ska han hjälpa McDonalds att vidareutveckla hamburgerkedjans pågående satsning på något mer exklusiva så kallade "gourmetburgare".

"Att sprida matglädje och kunskap om matlagning", lyder arbetsbeskrivningen.

— Jag delar McDonald’s passion för hamburgare och är själv ett stort McDonalds-fan. Tidigare har jag suttit i juryn för McDonalds hamburgertävling, men det ska bli roligt att från och med nu långsiktigt få bidra med min erfarenhet kring gourmetburgare. Jag ser fram emot att engagera och inspirera McDonalds medarbetare kring råvaror och matlagning, säger Johan Jureskog, i ett pressmeddelande.

Partnerskapet ska enligt McDonalds resultera i nya recept och smakkombinationer.

— Vi är glada över att ingå samarbete med Johan Jureskog. Han har, liksom vi, en genuin kärlek till hamburgare – allt från att noggrant välja råvaror, hur den byggs till hur den smakar. Vår satsning på gourmethamburgare har tagits emot över förväntan och det ska bli spännande att tillsammans med Johan Jureskog fortsätta den utvecklingen, säger Olli Kilpi, vd på McDonalds Sverige, i en kommentar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125