23948sdkhjf

Mat.se i samarbete med Volvo

Ska leverera matkassar direkt till bilen.
Tanken är att Volvoägaren som behöver handla mat ska slippa att leta trängas och leta parkeringsplats i konkurrens med andra.

Tjänsten, som kallas Volvo In-car Delivery, innebär att den nätmatsföretaget Mat.se använder en digital nyckel för att öppna och stänga bilen en gång. Volvoägare som beställer mat från Mat.se, anger att de vill handla via systemet, och får sedan ett meddelande om att varorna har levererats. Därefter kan man köra hem med maten.

— Att leverera direkt till en Volvo är ett naturligt steg att förenkla och att utveckla kundupplevelsen av att handla mat på nätet. Det är också positivt ur ett hållbarhetsperspektiv då vi kommer att köra ännu kortare sträckor mellan leveranserna, säger Måns Danielson, vd på Mat.se, i ett pressmeddelande.

Samarbetet mellan Mat.se och biltillverkaren sker i ett första steg i Göteborgsområdet, hemmaplan för båda bolagen, för att sedan erbjudas i hela landet, och så småningom utomlands.

— Vi på Volvo är inte intresserade av teknik för teknikens skull. Om tekniken inte gör kundens liv enklare, bättre, säkrare eller roligare är den inget för oss, säger Klas Bendrik, Senior Vice President och Chief Information Officer på Volvo Cars.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078