23948sdkhjf

Kraftig expansion för kylföretag

Efter tre år på orten tillsätts ny vd som ska fortsätta succéutvecklingen.
I februari 2013 öppnade Francks Kylindustri kontor i Västerås för att öka tillgängligheten på marknaden i Mälardalen. Redan efter knappa tre år är man 20 anställda och i behov av en vd som ska fortsätta leda och ytterligare utveckla verksamheten. Peter Eriksson, med lång erfarenhet av branschen, har rekryterats för uppdraget.

– Vi vill fortsätta att expandera och utveckla verksamheten i Västerås. Här finns en positiv marknad med ett stort behov av kommersiell kyla. Genom lokalkontoret har vi kommit närmare kunderna och ökat tillgängligheten, vilket har tagits mycket väl emot, menar Peter Franck, marknadsansvarig, i ett pressmeddelande.

Peter Eriksson har arbetat i branschen sedan 1985. Under åren 1995-2011 drev han ett eget kylföretag med sju anställda och sedan 2014 har han varit anställd på Francks Kylindustri i Västerås.

– Vi har lyckats rekrytera mycket duktiga medarbetare och har byggt ett bra team med kompetens inom både industri- och butikskyla. Det ska bli kul och spännande att fortsätta utveckla gruppen och stärka vår position i Mälardalen ännu mer, säger Peter Eriksson.

Francks Kylindustris verksamhet omfattar projektering, installation och service av kyl- och värmepumpanläggningar för t.ex. butiker, storkök och industrier. Företaget är ett av landets tre största kylföretag och det största privatägda.

Verksamhet finns i hela landet med huvudkontor i Norrköping, samt dotterbolag i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Västerås och Ludvika.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078